یکی از محصولاتی که متعلق به خانواده غلات است و مورد استفاده های فروان غذایی و دارویی قرار می گیرد ذرت است که بذر آن در مراکز فروش انواع محصولات کشاورزی و نهال فروشیها وجود دارد.
این محصول به صورت علفی رشد می کند و ارتفاع آن به دو متر نیز می رسد که برگها آن تیز و باریک می باشد و شاخه های فرعی زیادی از کنار آن می روید و ساقه آن بعد از مدتی پس از رویش به صورت سفت و چوبی شکل می شود، در شرایط مناسب کشت قطر این ساقه حدود 3 الی 5 سانتی متر می شود و هر چه ساقه این محصول تو پر باشد نشان از کیفیت کشاورزی و ارزش بالای محصول می باشد این گیاه در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیر می روید و نسبت به سرما و هوای سرد حساسیت دارد که ممکن است با رسیدن هوای سرد به این محصول محصول از بین برود.
یکی از عواملی که سبب می شود ذرت خوبی را بدست آورید نحوه کشت دقیق این محصول می باشد که باید توسط بذرهای خوب صورت گیرد و تمامی شرایط اعم از خاک، هوا و آب و غیره به بهترین شکل ممکن رعایت شوند قیمت بذر ذرت نیز نسبت به مرغوبیت آن متفاوت می باشد.
ذرت برای بلال کردن، آب پز، ذرت مکزیکی، پختن غذاهای گوناگون و کباب کردن و غیره به کار می رود که خواص بسیار زیادی دارد و بسیار شیرین و آب دار می باشد نمونه های شیرین و آب دار که بسیار دانه های متراکم دارند ذرت خوب به حساب می آیند که از بذرهای مرغوب به تولید رسیده اند.
خرید بذر ذرت شیرین
شما عزیزان می توانید برای خرید بذر ذرت شیرین به سایت ما مراجعه کرده و یا با مراجعه به بقیه سایتها نسبت به ارزیابی قیمتها اقدام کنید ذرتها انواع بسیار زیادی مانند بذر ذرت گازدا دارند که می توان به ذرت بنفش، ذرت توت فرنگی، ذرت حنایی، ذرت رنگین کمان، ذرت خیلی شیرین، ذرت سیاه، ذرت سفید و غیره اشاره کرد ذرت یا بذر ذرت به پادشاه بذر غلات معروف است به دلیل اینکه این بذر استفاده بسیار زیادی در انواع و اقسام منابع خوراکی دارند و همچنین خواص بسیار زیادی دارد که باعث شده است مورد توجه بسیاری از مردم جهان در اکثر نقاط جهان قرار بگیرد.
ذرت سفید بسیار ذرت شیرینی می باشد و به بذر ذرت شیرین معروف است و بلالی که بر روی هسته آن است بسیار کم رنگ و مایل به سفید است و این ذرت میتواند تا چهار صد دانه در ردیفهای خود تشکیل دهد و حاوی شیره ای خامه ای رنگ در درون دانه های ذرت اش می باشد هسته این دانه های ذرت درصد بالایی از قند و آب را در خود جای داده است و در زمان بلوغ اولیه و مرحله شیری هسته ها بسیار شیرین و نرم می باشند و بهتر است در این زمان این ذرت برداشت شوند و با رسیدن به بلوغ نهایی این ذرت میزان آب در این ذرت کاهش می یابد و قند به نشاسته تبدیل می شود و دانه های ذرت خمیری و سفت می شوند.
بذر ذرت سینجنتا
یکی از شرکتهایی که در سوئیس مشغول به تولید بذر ذرت زودرس است شرکت سینجنتا بوده و بذرهایی که تولید می کند از گروه زودرس بوده و برای کشتهای دانه ای مناسب است.
سوالی که در ذهن افراد زیادی ایجاد می شود این است که باید چند عدد دانه ذرت را بکارند؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که میانگین سرعت جوانه زنی در ذرت به صورت حدودی 75 درصد می باشد لذا در هر 18 تا 38 سانتی متر از خاک باید 3 دانه همراه یکدیگر کاشته شوند و در 7 الی 10 روز جوانه بزنند.
شما می توانید دانه های ذرت را قبل از کاشت خیس کنید و با توجه به اینکه دانه های ذرت شیرین چروکیده و کوچک به نظر می آیند در نتیجه بهتر است که قبل از جوانه زدن به آرامی با آب پر شوند در نتیجه می توانید بذرهایی که خشک هستند را یک شب قبل از اینکه آنها را بکارید در آب قرار دهید.
یکی از معروفترین انواع این محصولات بذر ذرت سینجنتا می باشد اگر قصد دارید تا ذرت برای کنسرو ذرت شیرین را پرورش دهید می توانید از بذر ذرت براتلا استفاده کنید که برای کشت بهاره و پاییز مناسب است و محصول تولیدی شرکتی در استرالیا می باشد این بذر از نوع زودرس بوده و مقاوم به پژمردگی باکتریایی، بلایت، زنگ و ویروس موزائیک کوتولگی ذرت می باشد.
اگر اقدام به کاشت زود هنگام ذرت کنید اثرات آن را حدود 2 تا 3 هفته بعد از کاشت آن مشاهده خواهید کرد، به دلیل اینکه در ناحیه بذر دمای خاک ناهموار می گردد می تواند باعث شود تا جوانه زنی دانه ها نیز به صورت ناهموار انجام شود و عملکرد آنها را بین 8 تا 10 درصد کاهش دهد.
بدون دیدگاه