کنسروها در طول زندگی بشر کمکی زیادی به او کردند زیرا کنسروها غذاهای قابل حمل هستند که میتوان آنها را همه جا با خود برد و ماندگاری بسیار بالایی هم دارد که یکی از همین موارد کنسرو تن ماهی می باشد که راحتی را برای همه به ارمغان آورده است.

به دلیل نیاز زیاد ذرت به نیتروژن، توصیه می شود از کشت دو محصول متوالی ذرت در یک سطح زمین خودداری شود و در حالت ایده‌آل، باید پس از کشت

حبوبات، سیب‌زمینی یا اسپل که به نیتروژن کمی نیاز دارند، کاشته شود همچنین ذرت به خاکی نیاز دارد که با مقادیر زیادی آب آبیاری شود.

بهترین محصول تولید شده از ذرت، ذرت شیرین سحر می باشد که راحتی را برای همه فراهم کرده است تا دیگر نیازی به وقت تلف کردن برای خریدهای طولانی نداشته باشید.

مردم عزیزمان برطرف کرده و همه می توانند به راحتی به کنسرو ذرت دسترسی داشته باشند و این گیاه در تیر و مرداد جوانه می زند و گل می دهد.

دانه‌های ذرت پس از گرده‌افشانی تشکیل می‌شوند و با پر شدن از قند (نشاسته)، پروتئینها و لیپیدها رشد می‌کنند، قبل از اینکه در ماه اکتبر کاملاً رسیده شوند.

ذرت زمانی برداشت می‌شود که دانه‌ها شروع به زرد شدن می‌کنند و زمانی که نقطه سیاهی در پایه هسته دیده می‌شود و برای شرایط نگهداری بهینه، ذرت به یک محیط خشک (بین 9 تا 15 درصد حداکثر رطوبت) نیاز دارد.

فروش ذرت شیرین

یکی از خوش خوراک ترین و پرمصرف ترین دانه های روغنی، ذرت می باشد، اما بی تردید مهم ترین علت رونق فروش ذرت شیرین در سراسر جهان، ارزش غذایی آن است.

دانه ذرت شیرین، و ذرت بو داده منبع غنی فیبر محسوب می شود، همچنین حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین، پروتئین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است، به عنوان مثال از ویتامینهای گروه بی، ویتامین سی و املاح معدنی فسفر و کلسیم نام می بریم که نقشی حیاتی در حفظ سلامت بدن ایفا می کنند.

یکی از مهم ترین و خوشمزه ترین غلات، ذرت شیرین می باشد، اما نکته شایان ذکر این است و به تبع آن قیمت خرید و فروش ذرت شیرین نیز متفاوت است.

شیوه نگهداری و عرضه ذرت شیرین تاثیر زیادی بر قیمت نهایی آن می گذارد، مثلاً قیمت ذرت تازه با ذرت فریز شده یا کنسروی متفاوت است، علاوه بر این نوع، کیفیت و شکل ظاهری هر ماده غذایی بسته بندی شده از جمله موارد تعیین کننده قیمت آن به شمار می رود.

لازم به ذکر است که ارقام مختلف ذرت را از نظر میزان شیرینی می توان به سه دسته کلی ذرت دارای قند طبیعی، ذرت با قند افزایش یافته و ذرت فوق العاده شیرین تقسیم نمود.

بیان این نکته نیز لازم است که امروزه روشهای مختلفی برای حفظ شیرینی طبیعی ذرت وجود دارد، به عنوان مثال یکی از بهترین روشها این است که ذرت بلافاصله پس از برداشت، دانه شده و در آب جوش و قابلمه گرانیتی پخته شود، به این ترتیب سرعت تبدیل قند به نشاسته به میزان بالایی کاهش می یابد، در نتیجه دانه ذرت، ترد و شیرین باقی می ماند، همچنین فریز کردن ذرت، آسان ترین راه برای حفظ تازگی آن می باشد.

کاربرد و مصارف ذرت منجمد مکزیکی

در کشور ما ذرت منجمد مکزیکی شیرین ایرانی به صورت کیلویی با قیمت خرید، خواص، کاربرد و مصارف موجود می باشد که دارای طرفداران زیادی می باشد در مزارع ایرانی ذرت مکزیکی زیر کشت می رود.

افرادی که می خواهند رژیم برای چاق شدن بگیرند پیشنهاد می شود روزانه 100 گرم کنسرو ذرت آماده مکزیکی مصرف کنند تا از کربوهیدارت موجود در آن استفاده نمایند تا کالری موجود در آن برای افزایش قدرت شده و برای ورزشکاران بسیار مهم می تواند باشد که استفاده نمایند.

آشنایی و کاربرد و مصارف ذرت شیرین منجمد در کشور ایران در صنعت غذایی است که بیشتر استفاده می گردد بعد از برداشت محصولات از باغات با استفاده از دستگاه های اتوماتیک پوسته بلال و چوب آن گرفته می شود و فقط دانه های آن را بسته بندی کرده و در سردخانه فریز می شود.

دانه ذرت مکزیکی نسبت ذرت معمولی درشت تر و آبدار تر بوده است و کیفیت آن کامل تر و دوریز کمتر نسب به ذرت معمولی دارد تولید این محصول در ایران بگونه ای بوده است که می توانیم نیاز حوزه غذایی را پوشش دهیم و بتوانیم به مراکز پخش مواد غذایی و پروتئین فروشی در شهرهای مختلف ارسال نماییم.

مصرف ذرت مکزیکی در ایران بیشتر به عنوان تنقلات رایج می باشد و در بازار دکه هایی وجود دارد که فقط ذرت مکزیکی سرو می کنند و نحوه کارشان به این صورت است.

که ابتدا ذرت منجمد شده را در ظرفی داغ تفت داده تا نرم گردد و با قارچ و چیپس و پنیر پیتزا مخلوط کرده تا آماده شود و با ادویه هایی مثل گلپر و آویشن و فلفل و نمک آماده خوردن می شود و به سرعت آماده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *