اگر در غلات دستکاری شده باشد که یعنی در آن تغییراتی انجام داده باشند که شامل جو دوسر تراریخته نیز می شود که این نوع محصولات کیفیت بیشتری را دارند و همچنین در برابر حشره ها و سرما و گرما مقاوم تر نیز هستند و سرشار از فیبر می باشند.
جو دوسر با شامل جوها تفاوت زیادی ندارند تنها ارزش غذایی آنها متفاوت است اما هر کدام بسیار با خاصیت و مرغوبیت بالایی هستند که برای سلامتی مفید بوده و تاثیر بسزایی در سلامتی ما دارد.
کسانی که در طول روز ورزش می کنند بخاطر اینکه بعد از آن آسیبی به بافتهای بدنشان وارد نشود حتما از جو استفاده نمایند، اما کسانی که دچار کم خونی می باشند بهتر است در خوردن آن پرهیز کنند که دچار مشکل نشوند.
سایت ما با وجود داشتن انواع غلات و جو دوسر پرک خام و شامل جوها سعی داشته محصولات خود را با کیفیت بسیار مناسب به مردم ارائه دهد و همین امر موجب شده است در بین مردم از طرفداران زیادی برخوردار باشد زیرا بهترین و مرغوب ترین جوها و گندم دوروم را به دست مشتریان می رسانیم که علاوه بر کیفیت آن از قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه ای نیز برخوردار می باشد.
پس شما می توانید از طریق پلهای ارتباطی ما با مشاوران سایت ارتباط برقرار کنید و مشاوره های لازم را در رابطه با محصولی که می خواهید سفارش دهید دریافت کنید و به صورت غیر حضوری آن را سفارش دهید تا در زمان و وقت خود صرفه جویی نمایید.
جو دوسر پرک درشت
جو دوسر پرک طبع معتدلی دارد و معمولا در نواحی خنک و مرطوب رشد می کند و دارای خواص فوق العاده ای می باشد.
از جمله خواص این محصول می توان به موارد زیر اشاره نمود:
برای سلامت قلب، لاغری، دیابت، سلامت کودکان، بهبود خواب، درمان پوکی استخوان، سلامت پوست و مو و همچنین افزایش انرژی مفید می باشد.
تفاوتهایی بین جو دوسر ارگانیک و جو دوسر پرک وجود دارد از جمله اینکه: جو دوسر معمولا به شکل استوانه ای و شبیه به گندم می باشد و فقط به دام داده می شود.
جو دوسر پرک که به صورت کاملا نازک برش داده شده و فقط در آشپزی می توان از جو دوسر پرک ریز استفاده نمود و خیلی سریع پخت می شود.
یکی دیگر از انواع جو دوسر می توان جو دوسر پرک درشت را نام برد که در هنگام پخت به علت اینکه خرد نشده و درشت است باید حداقل 15 تا 20 دقیقه زمان صرف نمود تا به خوبی پخته شود.
البته برای نوع خرد شده ی آن 4 تا 7 دقیقه زمان لازم است تا پخته شود و در ضمن، این جو از قبل بخار پز شده و بنابراین می توان از آن به صورت خام در انواع سالاد و دسر نیز استفاده نمود.
همچنین برای تهیه ی سوپ و آش می توانید با یک پیمانه جو دوسر و 4 تا 6 لیوان آب سرد استفاده کنید و یک سوپ مقوی و لذیذی را داشته باشید.
البته نا گفته نماند که با جو دوسر پرک می توانید انواع کیک و کلوچه را تهیه نمایید و به عنوان میان وعده به همراه عسل سبلان به کودک و فرزند خود بدهید تا یک بدن سالم و قوی داشته باشند.
جو دوسر پرک تنکابن
ایران جزو کشورهای اقلیمی خوش آب و هوا است از این رو اکثر شهرهای ایران مناطق خوبی برای کشاورزی می باشد جو دوسر پرک تنکابن و گندم و کلزا از مزارع اقلید این شهرستان است.
مدیر بخش زراعت سازمان جهاد کشاورزی این شهرستان در این باره گفت: تغذیه مناسب گیاه، نوع کود و روش مصرف کود مرغوب یکی از رمزهای موفقیت کاشت جو دوسر پرک در این شهرستان است.
جو دوسر پرک گیاهی است یکساله و مستحکم در برابر خشکی، برای کشت جو دوسر پرک قم حتما اول باید بذر مناسب در اختیار داشت.
برای تهیه بذر خوب و مرغوب باید زمینی را در نظر گرفت که میزان آلودگی کمتری داشته و همچنین مساعد برای رویش علفهای هرز نباشد یکی از راههای برداشت محصول خوب کندن به موقع گیاهان هرز است.
همچنین روش بوجاری می تواند علاوه بر راندن مواد زائد نظیر کاه و دانه های شکسته بی کیفیت، دانه گیاه آلوده را براحتی از دانه های سبک با کیفیت جدا نماید.
به منظور رفع آلودگی بذر جو آن را با یکی از روشهای سموم به آب اضافه کرده و با آن گیاه را آبیاری نموده بصورتی که کل قسمتهای بذر را در بر بگیرد.
بدون دیدگاه