استفاده از آرد بادام به جای آرد گندم سنتی در حال افزایش است، اما قبل از اینکه آن را به رژیم غذایی هفتگی خود اضافه کنید، بهتر است بدانید از کجا می آید و چه کاری می تواند برای شما انجام دهد!
آرد بادام چیست؟
آرد بادام که به آرد بادام هندی تازه نیز معروف است از ۱۰۰ درصد بادام بلانچ شده و آسیاب شده تشکیل شده است. فرآیند بلانچینگ پوست را از بین می برد و سپس آجیل ها را به پودر ریز تبدیل می کنند. با توجه به USDA، بادام حاوی مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی است. بسیاری از مردم استفاده از آرد بادام را انتخاب می کنند زیرا بادام منبع غنی از مواد مغذی است و این نوع آرد برای سلامت کلی شما بهتر از آرد معمولی است. سایر افراد، مانند مبتلایان به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن، از آرد بادام استفاده می کنند زیرا حاوی گلوتن نیست. این آرد همچنین در بسیاری از کاربردهای مختلف پخت کاملاً همه کاره است. طعم این آرد می تواند به جای آرد سنتی ساده، به دستور العمل های شما طعم بی نظیری بدهد.
با وجود قیمت کمی بالاتر برای آرد بادام، اگر می خواهید گزینه سالم تری برای آرد مورد نیاز خود انتخاب کنید، این یک انتخاب عالی است.
تغذیه آرد بادام
مقدار قابل توجهی از مواد مغذی موجود در آرد بادام وجود دارد، از جمله غلظت بالای چربی های سالم، فیبر غذایی و پروتئین. در 125 گرم آرد بادام، 14 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه شما و همچنین نزدیک به 10 درصد از فیبر غذایی مورد نیاز روزانه شما وجود دارد. همچنین منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات است، به ویژه برای افرادی که جایگزین آرد گندم در رژیم غذایی خود می شوند. همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین E، بیش از 100 درصد نیاز روزانه شما در هر وعده، علاوه بر مقادیر خوبی از آهن، ریبوفلاوین، کلسیم، پتاسیم و منیزیم وجود دارد.
فواید آرد بادام
مهمترین فواید این آرد و آرد نخود چی برای سلامتی شامل توانایی آن در بهبود سلامت قلب، کمک به محافظت در برابر سرطان های خاص، کاهش خطر ابتلا به دیابت، افزایش انرژی و کمک به کاهش وزن و غیره است.
سلامت قلب
مقدار بسیار خوبی از چربیهای تک غیراشباع در آرد بادام وجود دارد که شکل «خوب» کلسترول محسوب میشود و میتواند به پیشگیری از عوارض قلبی عروقی ناشی از کلسترول بالا، مانند تصلب شرایین، حملات قلبی و سکته کمک کند.
پتانسیل ضد سرطان
تحقیقات منتشر شده در مجله Cancer Letters نشان داده است که مصرف منظم آرد بادام می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده کمک کند. در این تحقیق رژیم غذایی حاوی بادام کامل، کنجاله بادام و روغن بادام مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که برخی از مواد فعال و چربی های سالم موجود در بادام ممکن است به جلوگیری از تشکیل سرطان کمک کند.
انرژی
این آرد و برنج قهوه ای برای لاغری بهعنوان منبعی غنی از کربوهیدراتهای سالم، میتواند به جای قندهای اولیه و ساده موجود در آرد گندم، تقویتکننده انرژی شما باشد.
کاهش وزن
با توجه به تراکم مواد مغذی موجود در این آرد، در مقایسه با آرد معمولی، می تواند به سیر شدن سریعتر و با غذای بهتر کمک کند که می تواند از پرخوری جلوگیری کرده و به کاهش وزن کلی کمک کند.
دیابت
با حذف قندهای ساده آرد پایه، این آرد تخصصی می تواند به تنظیم ترشح گلوکز و انسولین در بدن کمک کند. این برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که در معرض خطر بالای ابتلا به این بیماری هستند ایده آل است. طبق مطالعه ای که در سال 2011 در ژورنال تغذیه و متابولیسم منتشر شد، این اثر کاهش دهنده قند خون بادام به دلیل ترکیب چربی آن است که یک پاسخ فوری پس از مصرف ایجاد می کند.
گوارش
با داشتن تقریباً 10 درصد از فیبر غذایی مورد نیاز روزانه، یک وعده آرد بادام هندی خام می تواند حرکات پریستالتیک شما را بهبود بخشد و سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد و علائم یبوست و اسهال را تسکین دهد.
سلامت استخوان
مقدار مناسبی آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم در این آرد وجود دارد که به افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و پیشگیری از بیماری هایی مانند پوکی استخوان با افزایش سن کمک می کند.
رشد و توسعه
این نوع آرد همچنین دارای سطح بسیار بالایی پروتئین است که برای رشد و نمو طبیعی و همچنین فرآیندهای ترمیم و بازیابی در سراسر بدن ضروری است.
موارد مصرف آرد بادام
استفاده های شگفت انگیز بی شماری برای آرد بادام درختی رشت وجود دارد، زیرا تقریباً در هر دستور غذا می تواند جایگزین آرد معمولی شود. میتوانید مقدار مساوی از این آرد را جایگزین آرد معمولی کنید، اگرچه ممکن است لازم باشد کمی بیشتر از ماده افزایشدهنده خود استفاده کنید زیرا آرد بادام کمی سنگینتر از آرد معمولی است. اگر از آرد فقط برای طعم دادن استفاده می کنید، بسیاری از مردم پیشنهاد می کنند که از نیمی از آرد بادام و نیمی از آرد گندم استفاده کنید تا از بالا آمدن طبیعی اطمینان حاصل شود.
برخی از محبوب ترین کاربردهای این آرد در کیک، کیک، کلوچه و نان است، به ویژه به دلیل طعم آجیلی خوشمزه ای که از آرد حاصل می شود. درست کردن پوسته پیتزا با این آرد نیز مرسوم است یا می توانید از آن برای پوشاندن برخی گوشت ها قبل از سرخ کردن استفاده کنید. در اصل، شما می توانید از این آرد به روشی مشابه آرد معمولی استفاده کنید.
عوارض جانبی آرد بادام
در مورد استفاده از آرد بادام اختلاف نظر وجود دارد، به دلیل اثرات خاصی که ممکن است برای سلامتی داشته باشد، مانند افزایش التهاب، افزایش وزن احتمالی و خطر مسمومیت.
التهاب: سطح قابل توجهی از اسیدهای چرب چند غیراشباع در این آرد وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد از این اسیدها در مقایسه با اسیدهای چرب تک غیراشباع می تواند باعث التهاب شود. اعتدال در میزان مصرف آرد بادام توصیه می شود.
افزایش وزن: با غلظت بالای چربی ها و کربوهیدرات ها، اگر بیش از حد از این آرد بخورید، می تواند منجر به افزایش وزن شود، درست مانند آرد معمولی.
مسمومیت: برخی از افراد از وجود سموم خاص در بادام مانند گلیکوزیدهای سیانوژن می ترسند. در مقادیر بسیار زیاد، این ماده می تواند به اندازه کافی هیدروژن سیانید آزاد کند تا سمی باشد، بنابراین همیشه آرد بادام را در حد معمول مصرف کنید.
بدون دیدگاه