در حال حاضر بر کسی پوشیده نیست که انواع بی‌شماری از محصولات آرد در بازار موجود است. یکی از این گونه ها آرد برنج قهوه ای است – یک جایگزین بدون گلوتن که از مغز برنج قهوه ای آسیاب شده ساخته شده است. با این حال، آرد برنج قهوه ای در مقایسه با انواع دیگر چگونه جمع می شود؟ در این مقاله به بررسی تمام فواید آرد برنج قهوه‌ای می‌پردازیم که ممکن است آن را به انتخاب بهتری نسبت به انواع مختلف تبدیل کند.
به طور خلاصه، مزایای اصلی آرد برنج قهوه ای این است که جایگزینی بدون گلوتن برای آرد سفید است که حاوی کالری کمتر و فیبر، ویتامین و مواد معدنی بیشتری است. از طرف دیگر، حاوی چربی بیشتر، پروتئین کمتر و آهن کمتر است.

جدول ارزش غذایی و میزان کالری آرد برنج قهوه ای

آرد برنج قهوه ای چیست؟

برنج قهوه ای غلات کاملی است که شامل هر سه قسمت مغز یعنی سبوس، اندوسپرم و جوانه است. از طرف دیگر سبوس و جوانه آن را حذف می کند و تنها آندوسپرم را دست نخورده باقی می گذارد. این باعث می‌شود برنج قهوه‌ای برای کسانی که به دنبال گزینه‌ای مغذی‌تر هستند، بهترین گزینه باشد زیرا غلات کامل حاوی فیبر و مواد معدنی بیشتری هستند.

فرآیند تبدیل برنج قهوه ای به آرد نسبتا ساده است. ابتدا هسته های برنج قهوه ای آسیاب می شوند تا به قطعات کوچکتر تقسیم شوند. در مرحله بعد، آنها را طی فرآیندی به نام «تمرینگ» طی می‌کنند که در آن تقریباً 30 دقیقه در آب خیس می‌شوند. سپس برنج را خشک می کنند تا رطوبت باقیمانده گرفته شود. در نهایت، آن را دوباره آسیاب می کنند تا به قوام مورد نظر برسد – معمولاً یک پودر ریز.

آرد برنج قهوه‌ای را می‌توان در دستور پخت‌های مختلفی مانند نان، کلوچه، کیک و حتی پاستا استفاده کرد. این یک انتخاب محبوب برای کسانی است که به گلوتن حساسیت ندارند یا مبتلا به بیماری سلیاک هستند، زیرا حاوی پروتئین گلوتن موجود در محصولات مبتنی بر گندم نیست به همین دلیل تجارت برنج رونق بسیاری دارد.

فواید آرد برنج قهوه ای

اکنون که می دانیم آرد برنج قهوه ای چیست و چگونه ساخته می شود، اجازه دهید نگاهی به برخی از فواید (و همچنین مضرات) آرد برنج قهوه ای بیندازیم.

ارزش غذایی
برای ارزیابی فواید واقعی آرد باید محتویات غذایی آن را با سایر انواع آرد مقایسه کنیم. آرد بادام یکی از محبوب ترین آردهای بدون گلوتن است، در حالی که گندم کامل و سفید دو تا از محبوب ترین آردهای مبتنی بر گندم هستند. آرد برنج قهوه ای هم مزایا و هم مضراتی دارد. بیایید به برخی از هر یک نگاهی بیندازیم:
مزایا:
بدون گلوتن است
کالری کمتری نسبت به آرد بادام دارد
فیبر بیشتر از آرد سفید
ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به آرد بادام و آرد سفید دارد

سبوس برنج قهوه‌‌ای و تفاوت آن با سبوس برنج سفید - طراحان مارکت

معایب:
فیبر کمتری نسبت به آرد بادام و گندم کامل
چربی بیشتری نسبت به آردهای بر پایه گندم دارد
پروتئین کمتر از هر آرد دیگری
آهن کمتری نسبت به هر آرد دیگری دارد
1. آرد برنج قهوه ای بدون گلوتن است
یکی از فواید آرد این است که گلوتن ندارد.

گلوتن پروتئینی است که در گندم یافت می شود و با توجه به اینکه آرد سنتی با گندم درست می شود، به این معنی است که آن نیز حاوی گلوتن است. این برای هر کسی که از بیماری سلیاک رنج می برد – یک اختلال ایمنی که با مصرف گلوتن ایجاد می شود – مشکل ساز است.

آرد برنج قهوه ای به عنوان یک جایگزین بدون گلوتن برای کسانی است که ممکن است قادر به خوردن گلوتن نباشند، اما می خواهند بدون توجه به پخت و پز و پختن بپزند.

2. کالری کمتری نسبت به آرد بادام دارد
یکی دیگر از مزایای آرد برنج قهوه ای این است که کالری کمتری نسبت به آرد سفید و آرد بادام دارد.

کالری واحد اندازه گیری است که برای اندازه گیری مصرف و مصرف انرژی استفاده می شود.

3. فیبر بیشتر از آرد سفید
فیبر یک کربوهیدرات غیر قابل هضم است که کالری ندارد. طبق گفته کلینیک مایو، این ماده مسئول حذف مواد زائد از بدن است و می تواند به عادی سازی سلامت روده و کاهش کلسترول کمک کند.

همچنین به غذایی که می خورید حجیم می شود و به شما کمک می کند احساس سیری بیشتری داشته باشید در حالی که به طور کلی کالری کمتری مصرف می کنید به همین دلیل صادرات برنج ایرانی پر رونق است.

آرد برنج قهوه ای از غلات کامل تهیه می شود و غلات کامل معمولاً فیبر بیشتری نسبت به همتایان تصفیه شده خود دارند. این در مورد آرد نیز صدق می‌کند، زیرا حاوی 4.6 گرم فیبر در هر 100 گرم است، در حالی که این مقدار در آرد سفید 2.7 گرم است.

چرا باید آرد برنج قهوه ای مصرف کنیم؟ فواید آن برای 1 بیماری

4. سرشار از ویتامین B6
ویتامین B6 یک ویتامین محلول در آب است که بدن شما برای تعدادی از عملکردهای مختلف به آن نیاز دارد. از رشد طبیعی مغز، سلامت ایمنی و سیستم عصبی پشتیبانی می کند.

آرد برنج قهوه ای و برنج کامفیروزی خوب یک منبع عالی از ویتامین B6 است – این آرد حاوی 37 درصد ارزش روزانه (DV) در هر وعده 100 گرمی است. در مقایسه، آرد سفید تنها حاوی 2٪ از DV برای B6 است.

5. پنج برابر منیزیم در آرد سفید
منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که برای سلامتی مهم است. این به حفظ عملکرد طبیعی اعصاب و ماهیچه ها کمک می کند، از سیستم ایمنی سالم پشتیبانی می کند و ضربان قلب شما را ثابت نگه می دارد.

آرد برنج قهوه‌ای حاوی 5 درصد DV برای منیزیم است، در حالی که آرد سفید تنها 1 درصد دارد.

6. پتاسیم را دو برابر کنید
پتاسیم یک ماده معدنی و الکترولیت ضروری است که در کنار بسیاری از عملکردهای دیگر، مسئول مدیریت تعادل مایعات در بدن است. به گفته انتشارات سلامت هاروارد، همچنین می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.

در حالی که هیچ یک از این محصولات آردی منبع شگفت انگیزی از پتاسیم نیستند، آرد شما را به اهداف روزانه تان نزدیک تر از آرد سفید می کند زیرا حاوی بیش از دو برابر است.

7. منبع گیاهی روی
یکی از مزایای کمتر شناخته شده آرد برنج قهوه ای این است که حاوی روی است.

روی یک ماده معدنی کمیاب است که برای تعدادی از عملکردهای مختلف بدن، از جمله سلامت ایمنی و بهبود زخم، مهم است.

در حالی که می توانید روی را از منابع حیوانی مانند گوشت و لبنیات دریافت کنید، آرد برنج قهوه ای جایگزینی گیاهی است.

خواص شگفت انگیز برنج قهوه ای - یک برنج رژیمی | کشت لند

برنج کامفیروز

8. مس
در نهایت، کسانی که به دنبال غذاهای غنی‌تر از مس هستند، می‌توانند با انتخاب آرد برنج قهوه‌ای به اهداف روزانه‌شان نزدیک‌تر شوند، زیرا یک وعده 100 گرمی حاوی 11 درصد DV است، در مقایسه با 8 درصد موجود در آرد سفید.

مس یک ماده معدنی ضروری است که در ساخت رگ های خونی و بافت همبند، در کنار بسیاری از اهداف دیگر، کمک می کند.

در نتیجه، آرد برنج قهوه ای فواید زیادی دارد. با این حال، معایب خود را نیز دارد. برای کسانی که به دنبال جایگزینی بدون گلوتن هستند، آرد برنج قهوه ای ممکن است بهترین گزینه باشد. با این حال، اگر می‌خواهید مصرف مواد مغذی خود را به حداکثر برسانید و گلوتن نگران کننده نیست، انواع دیگر ممکن است مناسب‌تر باشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *