آرد گندم آردی است که از کل هسته گندم آسیاب می شود. دو نوع آرد گندم وجود دارد، آرد گندم نرم و آرد گندم سفت. آرد گندم نرم دارای گلوتن بسیار کم است، در حالی که آرد گندم سفت حاوی گلوتن بالایی است. آرد گندم برای مصارف زیادی در سراسر جهان استفاده می شود. در نیجریه از آرد گندم به عنوان پرستو برای خوردن با سوپ های خوشمزه استفاده می شود. این مقاله به بررسی فواید آرد گندم برای سلامتی میپردازد.
با این حال، اجازه دهید ابتدا ارزش غذایی آرد گندم را بررسی کنیم.
ارزش غذایی آرد گندم
آرد گندم سرشار از کربوهیدرات، فیبر غذایی و پروتئین است. با این حال، قند و چربی آن کم است. 100 گرم آرد گندم تقریباً 360 کالری دارد.
فواید آرد گندم برای سلامتی
1. چاقی را کنترل می کند
اگرچه ثابت شده است که گندم به کاهش وزن افراد کمک می کند، زنان به طور قابل توجهی بیشتر از مردان از آن سود می برند. بنابراین، مصرف منظم محصولات گندم کامل می تواند به افراد مبتلا به چاقی کمک زیادی کند و منجر به کاهش وزن قابل توجهی شود.
2. سلامت دستگاه گوارش را تقویت می کند
آرد گندم و آرد نخود چی سرشار از فیبر غذایی و سبوس است. مطالعات نشان می دهد که اجزای سبوس گندم به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند و برخی از باکتری های سالم روده شما را تغذیه می کنند. خوردن آرد گندم همچنین ممکن است با جلوگیری از یبوست، سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.
3. از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند
سرطان روده بزرگ یکی از شایع ترین سرطان هایی است که دستگاه گوارش را تحت تاثیر قرار می دهد. مطالعات پزشکی نشان دادهاند که مصرف غلات کامل مانند آرد گندم میتواند به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند. خوردن غذاهای غنی از فیبر مانند آرد گندم می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
4. متابولیسم بدن را بهبود می بخشد
هنگامی که متابولیسم بدن شما به درستی کار نمی کند، می توانید طیف وسیعی از اختلالات متابولیک را ایجاد کنید. علاوه بر این، فشار خون بالا و سطوح پایین کلسترول HDL از شایع ترین موارد هستند. بیماران ممکن است به دلیل این عوامل در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی باشند.
به همین دلیل است که اکثر پزشکان توصیه می کنند که غلات کامل گندم مانند قاووت جوانه گندم را در رژیم غذایی خود قرار دهید. گندم به بهبود هضم عمومی کمک می کند و منجر به متابولیسم بهتر می شود.
5. از دیابت نوع 2 جلوگیری می کند
در حالی که دیابت نوع 2 یک اختلال مزمن است که اگر به درستی مدیریت نشود، می تواند کشنده باشد، همچنین وضعیتی است که با توجه بیشتر به رژیم غذایی قابل کنترل است. منیزیم یکی از اجزایی است که به وفور در گندم موجود است.
این ماده معدنی به عنوان یک کوفاکتور برای تقریباً 300 آنزیم عمل می کند که بر نحوه پردازش انسولین و دفع گلوکز توسط بدن تأثیر می گذارد. در نتیجه، خوردن روزانه گندم کامل به تنظیم قند خون کمک می کند. افراد مبتلا به دیابت می توانند با جایگزین کردن گندم به جای برنج در رژیم غذایی روزانه خود، سطح قند خون خود را به طور موثر کنترل کنند. شاخص گلیسمی آرد گندم 54 است که برای افرادی که می خواهند میزان مصرف قند را کنترل کنند عالی است.
6. التهاب مزمن را به حداقل می رساند
التهاب مزمن به هر التهابی گفته می شود که بیش از چند ماه طول بکشد. این می تواند توسط عوامل مختلفی از جمله واکنش به محرک های سمی یا عدم تعادل سیستم ایمنی ایجاد شود. اگرچه ممکن است مشکل مهمی به نظر نرسد، اما در صورت عدم درمان می تواند منجر به برخی از انواع سرطان و حتی آرتریت روماتوئید شود.
خوشبختانه، التهاب مزمن وضعیتی است که آرد گندم و سبوس برنج قهوه ای می تواند به آن کمک کند. علاوه بر این، گندم شامل بتائین است که به درمان بیماری آلزایمر، دیابت نوع 2، زوال شناختی، پوکی استخوان و بیماری قلبی و سایر بیماری ها کمک می کند.
7. از ایجاد سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند
همچنین می توانید برای جلوگیری از عوارض سنگ کیسه صفرا، گندم مصرف کنید. وقتی اسیدهای صفراوی بیش از حد ترشح شوند، سنگ کیسه صفرا ایجاد می شوند. فیبر نامحلول گندم هضم نرمتری را امکانپذیر میکند و نیاز به ترشح کمتر اسید صفراوی دارد و از سنگهای صفراوی جلوگیری میکند.
گندم یکی از هدیه های طبیعت به انسان است. این فواید آرد گندم برای سلامتی موید این امر است. با این حال، اگر در مورد افکار خود در مورد مصرف آرد گندم مطمئن نیستید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
بدون دیدگاه