6 دلیل برای محبوب شدن آرد نارگیل

آرد نارگیل یک جایگزین محبوب برای آرد گندم برای افزودن تنوع به محصولات پخته شده و خمیرها و برای کسانی است که از غلات و یا گلوتن اجتناب می کنند. در حالی که نارگیل ها آجیل نامیده می شوند، اما در واقع آجیل نیستند. آنها دانه های تک لپه ای از خانواده نخل ها هستند. نخل نارگیل عضوی از خانواده Arecaceae است که شامل انواع توت‌های آکای، خرما و سایر میوه‌های درختی است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می‌کنند.

آرد نارگیل قطعا جایگزین خوشمزه و سالمی برای گندم و دیگر آردهای غلات است. آسیاب شده از گوشت نارگیل خشک، آرد نارگیل سرشار از فیبر و کربوهیدرات قابل هضم کم است. در اینجا شش چیزی است که باید بدانید.

پودر نارگیل + تفاوت پودر نارگیل چرب و خشک - تهران فود

قیمت برنج قهوه ای

1. آرد نارگیل سرشار از پروتئین، فیبر (فقط 2 قاشق غذاخوری 5 گرم فیبر است) و چربی است که آن را فوق العاده سیر کننده و سیر کننده می کند.

2. آرد نارگیل و کنجد خام تراریخته منبع فوق العاده خوبی از منگنز است که به شما کمک می کند تا از بسیاری از مواد مغذی از جمله کولین و بیوتین (موجود در تخم مرغ)، ویتامین C و تیامین بهتر استفاده کنید. منگنز همچنین از سلامت استخوان، عملکرد سیستم عصبی، سلامت تیروئید حمایت می کند و به حفظ سطح بهینه قند خون کمک می کند.

3. آرد نارگیل همچنین منبع خوبی از اسید لوریک است، چربی اشباع شده ای که تصور می شود از سیستم ایمنی بدن و احتمالاً حتی تیروئید پشتیبانی می کند. مانند بسیاری از چربی های سالم، اسید لوریک نیز سلامت پوست را بهبود می بخشد.

4. آیا استفاده از آرد نارگیل می تواند به کاهش وزن کمک کند؟ مطالعات تا به امروز بی نتیجه هستند. اما فرضیه ها این است که روغن نارگیل موجود در آرد به تحریک متابولیسم، سوزاندن کالری بیشتر و کمک به کاهش وزن و سطح انرژی کمک می کند. بیشتر چربی های موجود در نارگیل دارای زنجیره متوسط ​​هستند و می توانند بلافاصله توسط بدن به عنوان انرژی استفاده شوند.

5. نارگیل منبع غلیظی از اسید کاپریلیک است که به داشتن خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی معروف است.

طرز تهیه پودر نارگیل خانگی - طریقه مصرف پودر نارگیل | فروشگاه ایران کوک

طرز تهیه قاووت

6. آرد نارگیل و برنج قهوه ای کارا فوق العاده جاذب است و بنابراین آرد نارگیل بسیار کمی برای تولید موفقیت آمیز دستور غذا مورد نیاز است. در محصولات پخته شده، معمولاً می خواهید 1/4 فنجان تا 1/3 فنجان آرد نارگیل را جایگزین 1 فنجان آرد دانه دار کنید. همچنین باید تعداد تخم مرغ ها را افزایش دهید. بهتر است دستور العمل ها را دنبال کنید، زیرا استفاده از آرد نارگیل در پخت نیاز به اندازه گیری های دقیق تری دارد. از طرف دیگر، اگر در حال سرخ کردن یا تفت دادن هستید و نیاز به آبکش کردن گوشت یا سبزیجات دارید، می توانید از آرد نارگیل به مقداری معادل آرد گندم استفاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.