آرد بادام یک جایگزین محبوب برای آرد گندم سنتی است. کربوهیدرات کمی دارد، مملو از مواد مغذی است و طعم کمی شیرینتر دارد. آرد بادام همچنین ممکن است فواید سلامتی بیشتری نسبت به آرد گندم سنتی داشته باشد، مانند کاهش کلسترول بد LDL و مقاومت به انسولین.
آرد بادام چیست؟
آرد بادام از بادام آسیاب شده تهیه می شود. این فرآیند شامل بلانچ کردن بادام در آب جوش برای جدا کردن پوست، سپس آسیاب کردن و الک کردن آنها به آرد ریز است. آرد بادام با آرد بادام هندی زرد یکسان نیست، علیرغم اینکه گاهی اوقات نام آنها به جای هم استفاده می شود.
آرد بادام از آسیاب کردن بادام ها در حالی که پوست آن سالم است درست می شود و در نتیجه آرد درشت تری به دست می آید. این تفاوت در دستور العمل هایی که بافت تفاوت زیادی ایجاد می کند مهم است. آرد بادام فوق العاده مغذی است
آرد بادام سرشار از مواد مغذی است. یک اونس (28 گرم) حاوی (3):
کالری: 163
چربی: 14.2 گرم (9 مورد آن تک غیراشباع است)
پروتئین: 6.1 گرم
کربوهیدرات: 5.6 گرم
فیبر غذایی: 3 گرم
ویتامین E: 35 درصد از RDI
منگنز: 31 درصد از RDI
منیزیم: 19 درصد از RDI
مس 16 درصد از RDI
فسفر 13 درصد از RDI
آرد بادام به ویژه سرشار از ویتامین E است، گروهی از ترکیبات محلول در چربی که به عنوان آنتی اکسیدان در بدن شما عمل می کند.
آنها از آسیب مولکولهای مضر به نام رادیکالهای آزاد که پیری را تسریع میکنند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان را افزایش میدهند، جلوگیری میکنند. در واقع، چندین مطالعه دریافت بالاتر ویتامین E را با نرخ پایینتر بیماری قلبی و آلزایمر مرتبط کردهاند.
منیزیم یکی دیگر از مواد مغذی است که در آرد بادام به وفور یافت می شود. این در بسیاری از فرآیندهای بدن شما نقش دارد و ممکن است فواید متعددی از جمله بهبود کنترل قند خون، کاهش مقاومت به انسولین و کاهش فشار خون داشته باشد.
آرد بادام برای قند خون شما بهتر است
غذاهای تهیه شده با گندم تصفیه شده دارای کربوهیدرات بالایی هستند، اما چربی و فیبر کمی دارند. این می تواند باعث افزایش سطح قند خون و به دنبال آن افت سریع شود که می تواند باعث خستگی، گرسنگی و هوس خوردن غذاهای پر قند و کالری شود.
برعکس، آرد بادام و گردو خوشه ای کربوهیدرات کمی دارد اما چربی های سالم و فیبر بالایی دارد. این خواص به آن شاخص گلیسمی پایینی می بخشد، به این معنی که قند را به آرامی در خون شما آزاد می کند تا منبع انرژی پایداری باشد.
همانطور که در بالا ذکر شد، آرد بادام حاوی مقدار قابل توجهی منیزیم است – ماده معدنی که صدها نقش را در بدن شما ایفا می کند، از جمله کنترل قند خون. تخمین زده می شود که بین 25 تا 38 درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمبود منیزیم دارند و اصلاح آن از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها ممکن است قند خون را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و عملکرد انسولین را بهبود بخشد.
در واقع، توانایی آرد بادام برای بهبود عملکرد انسولین ممکن است برای افراد بدون دیابت نوع 2 که سطح منیزیم پایین یا سطح منیزیم طبیعی دارند اما اضافه وزن دارند نیز اعمال شود. این می تواند به این معنی باشد که خواص گلیسمی پایین و محتوای بالای منیزیم بادام ممکن است به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یا بدون آن کمک کند.
آرد بادام بدون گلوتن است
آرد گندم و برنج قهوه ای گلستان حاوی پروتئینی به نام گلوتن است. به خمیر کمک می کند تا حالت کشسانی داشته باشد و هوا را در حین پخت جذب کند تا پف کند و پف کند. افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گندم هستند نمی توانند غذاهای حاوی گلوتن بخورند زیرا بدن آنها آن را مضر می داند.
برای این افراد، بدن یک پاسخ خود ایمنی برای حذف گلوتن از بدن تولید می کند. این پاسخ منجر به آسیب به پوشش روده می شود و می تواند علائمی مانند نفخ، اسهال، کاهش وزن، بثورات پوستی و خستگی ایجاد کند. خوشبختانه، آرد بادام هم بدون گندم و هم بدون گلوتن است و برای کسانی که نمی توانند گندم یا گلوتن را تحمل کنند، جایگزین خوبی برای پخت است.
با این وجود، هنوز مهم است که بسته بندی آرد بادامی را که خریداری می کنید بررسی کنید. در حالی که بادام به طور طبیعی بدون گلوتن است، برخی از محصولات ممکن است به گلوتن آلوده باشند.
آرد بادام ممکن است به کاهش کلسترول LDL و فشار خون کمک کند
بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. به خوبی شناخته شده است که فشار خون بالا و سطح کلسترول بد LDL نشانگرهای خطر برای بیماری قلبی هستند.
خوشبختانه، آنچه از کره بادام درختی می خورید می تواند تأثیر عمده ای بر فشار خون و کلسترول LDL شما داشته باشد، با بسیاری از مطالعات نشان می دهد که بادام می تواند برای هر دو کاملاً مفید باشد . تجزیه و تحلیل پنج مطالعه شامل 142 نفر نشان داد که کسانی که بادام بیشتری مصرف کردند، به طور متوسط 5.79 میلی گرم در دسی لیتر کاهش کلسترول LDL را تجربه کردند.
اگرچه این یافته امیدوارکننده است، اما ممکن است به دلیل عوامل دیگری غیر از خوردن بیشتر بادام باشد. به عنوان مثال، شرکت کنندگان در پنج مطالعه از رژیم غذایی مشابهی پیروی نکردند. بنابراین، کاهش وزن، که با کاهش کلسترول LDL نیز مرتبط است، میتواند در مطالعات مختلف متفاوت باشد.
علاوه بر این، هم در مطالعات تجربی و هم در مطالعات مشاهدهای، کمبود منیزیم با فشار خون بالا مرتبط است و بادام منبع عالی منیزیم است. اگرچه چندین مطالعه نشان میدهد که اصلاح این کمبودها ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند، اما آنها ثابت نیستند. تحقیقات بیشتری در این زمینه برای نتیجهگیری قویتر مورد نیاز است.
بدون دیدگاه