اگرچه آرد برنج برای افراد سالم کاملا بی خطر است. افراد مبتلا به دیابت، چاقی و بیماری قلبی باید از مصرف آرد برنج خودداری کنند.
آیا آرد برنج باعث افزایش قند خون می شود؟
1. تصفیه غلات کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید، ماکارونی و برنج سرشار از کربوهیدرات هستند اما از نظر فیبر ضعیف هستند که باعث می شود سطح قند خون سریعتر از غلات کامل افزایش یابد.
راگی عطا
راگی و قاووت جوانه گندم اخیراً به دلیل داشتن فیبر غذایی با کیفیت بالا که برای بیماران دیابتی مفید است، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. فیبر شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد که به شما کمک می کند از پرخوری جلوگیری کنید. در نتیجه، به شما کمک می کند وزن سالمی داشته باشید که برای مدیریت دیابت مهم است. علاوه بر این، فیبر زمان زیادی برای هضم نیاز دارد و باعث می شود سطح قند خون به تدریج افزایش یابد. در اینجا چند دستور العمل برای امتحان کردن در خانه آورده شده است.
آیا آرد برنج یک غذای پر کربوهیدرات است؟
آرد برنج کربوهیدرات و کالری زیادی دارد، اما فیبر زیادی نیز دارد. آرد برنج قهوه ای هندی چند کالری کمتر از آرد برنج سفید دارد. بیایید نگاهی دقیق تر به ارزش غذایی 100 گرم آرد برنج بیندازیم. آرد برنج سفید 366 کالری، 80 گرم کربوهیدرات و 0 میلی گرم نمک دارد. 363 کالری، 76 گرم کربوهیدرات و 8 میلی گرم نمک در آرد برنج قهوه ای
اگر به دنبال جایگزینی بدون گلوتن برای آرد همه منظوره هستید، آرد برنج یک انتخاب عالی است. آرد برنج و آرد همه منظوره در پخت قابل تعویض هستند زیرا بافت و قوام یکسانی دارند. از سوی دیگر، آرد بادام کمترین کربوهیدرات را دارد و اغلب در مخلوطهای کم کربوهیدرات گنجانده میشود.
این تمام چیزی است که برای آرد برنج وجود دارد! شما همچنین می توانید از وب سایت ما دیدن کنید تا آنها را در اختیار داشته باشید و آنها را در ماجراجویی بعدی خود در پخت امتحان کنید. از آنجایی که محصولات ما کربوهیدرات کمی دارند، از آرد برنج آنقدر استفاده نمیکنیم،بلکه به اندازه کافی برای رسیدن به تعادل کامل استفاده میکنیم.
اگر آرد برنج مصرف کنیم چه اتفاقی می افتد؟
آرد برنج و زردچوبه هندی یک عنصر رایج در غذاهای جنوب هند است. می توان آن را در پیش غذاهایی مانند موروککو و پوتو و همچنین غذاهای اصلی مانند نیر دوسا، آکی روتی و آریپاتیری یافت. اما آیا می دانستید که این قطعه در کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند ویتنام، ژاپن و کره محبوبیت دارد؟ انعطافپذیری آرد برنج ممکن است در غذاهای لذیذ مانند کیک برنج، موچی، رولهای کاغذ برنج و نودل برنج دیده شود.
کیفیت دانه های برنج فرآوری شده برای تولید آرد برنج، مانند هر آرد دیگری، بیشترین اهمیت را دارد. از آنجایی که برنج در آب راکد تولید می شود، علف کش ها و حشره کش ها ممکن است به داخل آب راه پیدا کنند. در نتیجه، برنج ارگانیک و آرد برنج ارگانیک مورد نیاز است. برنج و آرد برنج ارگانیک نه تنها سالمتر، بلکه خوشمزهتر از معادلهای غیرآلی خود هستند.
آرد برنج: حقایق تغذیه ای
بسته به منبع، آرد برنج در انواع سفید و قهوه ای وجود دارد. همچنین ممکن است با برنج سفید شیرین که از برنج چسبنده دانه کوتاه تهیه می شود، آشنا باشید. از طرف دیگر، آرد برنج شیرین نسبتاً غیر معمول است.
به دلیل داشتن سبوس، آرد برنج سفید بافت ظریفی دارد، اما آرد برنج قهوه ای بافت دانه ای دارد. علاوه بر این، تغذیه آرد برنج قهوه ای و سفید کمی متفاوت است. در اینجا نحوه مقایسه آرد برنج سفید و قهوه ای از نظر تغذیه در هر 100 گرم آمده است:
هنگام تجزیه و تحلیل تغذیه آرد برنج، مشخص می شود که کالری آرد برنج قهوه ای کمی کمتر از کالری آرد برنج سفید است. همچنین حاوی مواد معدنی مهمی است که آن را به گزینه ای سالم تر تبدیل می کند.
فواید آرد برنج برای سلامتی
این آرد برنج قهوه ای هاشمی یک انتخاب عالی برای افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن و بیماری های خود ایمنی مانند بیماری سلیاک است زیرا بدون گلوتن است.
دارای مقدار زیادی فیبر نامحلول است که به حفظ شکل مناسب دستگاه گوارش کمک می کند. رژیم غذایی پر فیبر همچنین می تواند به سلامت قلب و عروق، کنترل قند خون و منظم بودن روده کمک کند.
آرد برنج سرشار از کلسیم است که آن را به یک انتخاب غذایی ایده آل برای سلامت استخوان و اسکلتی تبدیل می کند.
آرد برنج سفید (100 گرم) دارای 9.2 میلی گرم کولین است که به جلوگیری از تشکیل چربی و کلسترول در کبد کمک می کند. در نتیجه باعث سلامت کبد می شود.
آرد برنج به دلیل چگالی بالای مواد معدنی، به ویژه روی، به بهبود پاسخ ایمنی طبیعی بدن کمک می کند.
آرد برنج سرشار از پروتئین است و برای افرادی که به دنبال افزایش حجم و عضله هستند، گزینه ای عالی است.
آرد برنج به دلیل بافت شنی که دارد می تواند به عنوان یک لایه بردار طبیعی استفاده شود. به طور موثر پوست مرده و آلودگی را از سطح پوست شما پاک می کند.
آرد برنج را میتوان به صورت پک و ماسک برای آرایش صورت نیز استفاده کرد که میتواند فواید مختلفی از سفتکردن پوست گرفته تا رفع سیاهی دور چشم را به همراه داشته باشد.
معایب آرد برنج در مقابل آرد گندم کامل
در حالی که مشخصات غذایی آرد برنج چمپا تهران خوب است، معایب خاصی دارد:
آرد گندم و آرد برنج دارای خواص غذایی مشابهی هستند و در یک رقابت نزدیک هستند. از سوی دیگر، آرد گندم کامل دارای 44 میکروگرم فولات است، در حالی که حتی آرد برنج قهوه ای غنی از فولات نیز تنها 16 میکروگرم فولات دارد.
هم آرد گندم کامل و هم آرد برنج حاوی لیگنان هستند، یک ماده مغذی گیاهی که از گیاهان به دست می آید. از سوی دیگر، آرد گندم کامل 30 درصد لیگنان بیشتری نسبت به آرد برنج دارد. با توجه به اینکه لیگنان ها می توانند با سرطان مبارزه کنند و در عین حال باعث کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب و عروق می شوند، این می تواند یک عامل تعیین کننده در تصمیم گیری بین این دو باشد.
اکنون میدانید تغذیه آرد برنج، فواید و مضرات آن در مقایسه با آرد کامل. این اطلاعات به شما در تصمیم گیری آگاهانه در مورد آنچه بخورید کمک می کند.
بدون دیدگاه