در حالی که آدر برنج قهوه ای،کربوهیدرات قوی است، فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی آن ممکن است با بهبود مدیریت قند خون به مدیریت دیابت کمک کند. برای کمک به حفظ سطح قند خون خود، همچنان باید اندازه وعده های خود را محدود کنید و برنج قهوه ای را با سایر غذاهای سالم مانند گوشت بدون چربی یا چربی های سالم جفت کنید.

برنج قهوه ای با طعم آجیلی و بافت جویدنی اش می تواند مکملی سالم برای یک رژیم غذایی متعادل باشد.

خواص شگفت انگیز برنج قهوه ای - یک برنج رژیمی | کشت لند

خواص سبوس برنج قهوه ای

آیا آرد برنج قهوه ای افزایش دهنده قند خون است؟

برنج سفید چسبنده، با وجود اینکه شیرینی ندارد، یکی دیگر از مواردی است که ممکن است سطح قند خون را فریب دهد. برنج سفید در درجه اول نشاسته است، با بار گلیسمی بالا، زیرا فاقد سبوس بیرونی فیبری و لایه های جوانه غنی از مواد مغذی است.

برنج قهوه ای، یک دانه کامل با فیبر بیشتر و بار گلیسمی پایین تر از برنج چمپا اصل، یک گزینه برتر است. جو و فارو دو جایگزین دیگر غلات کامل برای برنج سفید هستند.

به گفته دکتر Devries، غلات کامل بر غلات تصفیه شده ارجحیت دارند، اما نباید بیش از حد مصرف شوند. حتی مقادیر زیادی از غلات سالم مانند برنج قهوه ای ممکن است باعث افزایش سطح گلوکز خون شود.

آیا مصرف آرد برنج برای دیابتی ها بی خطر است؟

همچنین به خاطر داشته باشید که ممکن است مقدار کمی از مواد مغذی خود را از دست بدهید، اگرچه آرد برنج برای افراد سالم کاملا بی خطر است. افراد مبتلا به دیابت، چاقی و بیماری قلبی باید از مصرف آرد برنج خودداری کنند.

Rice Flour Health Benefits: What is rice flour, its benefits and how to adapt it to your diet

چند نوع غذای کودک با برنج قهوه ای

آیا برنج قهوه ای برای قند خون مفید است؟

افزایش دیابت نوع 2 در سراسر جهان در دهه های اخیر با تغییر رژیم غذایی از غلات کامل و به سمت کربوهیدرات های بسیار تصفیه شده مانند برنج قهوه ای ایرانی سفید و آرد تصفیه شده همزمان شده است. اکنون، گروهی از کارشناسان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد (HSPH) می‌خواهند رنگ کاسه برنج جهان را از سفید به قهوه‌ای تغییر دهند که مغذی‌تر است.

برای رسیدگی به این مشکل، محققان گروه کاری انتقال تغذیه و اپیدمیولوژیک جهانی (GNET) را تشکیل دادند که با مشارکت محققان و شرکای HSPH در آسیا، آمریکای لاتین و آفریقا همکاری می‌کرد. هدف این گروه توقف اپیدمی جهانی دیابت با افزایش کیفیت کربوهیدرات غذاهای اساسی در رژیم غذایی مردم در سراسر جهان است.

به عنوان مثال، برنج سفید دارای شاخص گلیسمی بالایی است که باعث افزایش سریع قند خون و افزایش خطر ابتلا به دیابت می شود. غذاهایی که شاخص گلیسمی پایین‌تری دارند، مانند برنج قهوه‌ای، دیر هضم می‌شوند و در نتیجه قند خون به تدریج افزایش می‌یابد. با این حال، امروزه بسیاری از کشورها در سراسر جهان از برنج سفید و سایر کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید استفاده می کنند. به عنوان مثال، در چین، برنج سفید بسیار صیقلی با ثروت همراه است، در حالی که برنج قهوه ای با فقر مرتبط است.

در شانگهای چین، گروهی مطالعه‌ای را در سال 2008 آغاز کرد تا بررسی کند که آیا داوطلبان می‌توانند از برنج سفید به قهوه‌ای برنج را تغییر دهند یا خیر. یافته های اولیه آن مطالعه که توسط فرانک هو، متخصص تغذیه و اپیدمیولوژی انجام شد، دلگرم کننده بود. این مطالعه گروهی متمرکز امکان گنجاندن برنج قهوه‌ای در رژیم غذایی را بررسی کرد و آگاهی و مقبولیت برنج قهوه‌ای را در 32 بزرگسال چینی ارزیابی کرد. اکثر شرکت‌کنندگان هر روز برنج سفید می‌خوردند و تنها تعداد کمی قبلاً برنج قهوه‌ای را امتحان کرده بودند. اکثر شرکت کنندگان قبل از خوردن برنج قهوه ای از نظر طعم و کیفیت پایین تر از برنج سفید بود. با این حال، پس از چشیدن برنج قهوه‌ای و اطلاع از فواید تغذیه‌ای آن، اکثریت تمایل شدیدتری به خوردن آن داشتند. علاوه بر این، اکثر شرکت کنندگان علاقه خود را برای شرکت در یک کارآزمایی مداخله ای طولانی مدت برنج قهوه ای در آینده ابراز کردند.

در مجموع 202 بزرگسال میانسال به طور تصادفی در گروه های برنج سفید یا برنج قهوه ای کارا قرار گرفتند و در یک تحقیق آزمایشی بعدی برنج را به مدت 16 هفته مصرف کردند. مداخله برنج قهوه ای سطح بالایی از انطباق را در کارآزمایی نشان داد. اگرچه هیچ گونه تغییرات کلی در متغیرهای متابولیک بین دو گروه وجود نداشت، مداخله برنج قهوه ای مزایایی را در کلسترول HDL و فشار خون بیماران دیابتی نشان داد. این مطالعه ثابت کرد که انجام مطالعات مداخله ای طولانی مدت برنج قهوه ای در یک جامعه چینی امکان پذیر است.

ماسک آرد برنج؛ معرفی بهترین ماسک های آرد برنج برای زیبایی پوست - مجله اینترنتی مو تن رو

برنج قهوه ای برای لاغری

مطالعات آزمایشی GNET اکنون در هشت کشور دیگر در حال انجام است کاستاریکا، هند، کنیا، کویت، مکزیک، نیجریه، پورتوریکو و تانزانیاتو تأثیر جایگزینی کربوهیدرات‌های اصلی تصفیه شده با غلات کامل، از جمله برنج قهوه‌ای، را بر فشار خون و سطح قند خون ارزیابی می‌کند. در جمعیت های دیابتی و همچنین پذیرش چنین مداخلاتی در جوامع محلی. یافته‌های این کارآزمایی‌ها به‌عنوان پایه‌ای برای مداخلات طولانی‌مدت، که انتظار می‌رود در دو سال آینده آغاز شوند، عمل خواهد کرد.

برنج سفید را می توان با برنج قهوه ای یا سایر غلات کامل جایگزین کرد تا خطر دیابت کاهش یابد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *