زردآلو خشک برای آلرژی غذایی منع مصرف دارد. مصرف زیاد این میوه خشک برای افرادی که فشار خون پایینی دارند و از زخم معده، آسم یا چاقی رنج می برند، توصیه نمی شود.

با احتیاط، در مقدار محدود، افراد مبتلا به دیابت باید از زردآلو خشک شده استفاده کنند (زردآلو خشک حاوی گلوکز و فروکتوز به شکل آسان هضم است. اگر زردآلوهای خشک طعم نامشخصی دارند، پس نباید از آن استفاده کنید.

زیرا این نشان می دهد که میوه های با کیفیت پایین در هنگام خشک کردن استفاده شده یا فناوری پردازش نقض شده است. اگر در هنگام خشک شدن رطوبت روی میوه ها وارد شود ، زردآلوهای خشک تیره رنگ می شوند و کمتر خوش طعم می شوند.

انواع مختلفی از زردآلو خشک وجود دارد: جدول، اول، بالاترین و اضافی. یکی از انواع زردآلو خشک زردآلو، میوه های زردآلو خشک با هسته است. آنها از نظر اندازه کوچکتر هستند ، نه چندان لطیف ، اما از نظر ارزش غذایی عملاً کمتر از زردآلوهای خشک نیستند.

زردآلو خشک شده

بسته به تکنولوژی آماده سازی، زردآلوهای خشک به دو نوع خشک و خشک تقسیم می شوند. ماندگاری محصول خشک شده 1.5-2 سال است، بهتر است آن را در یک شیشه یا پلاستیک درب دار نگهداری کنید.

زردآلو خشک خشک به شکل یخ زده خواص خود را تا یک سال حفظ می کند. اگر زردآلوهای خشک طعم نامشخصی دارند، به عنوان مثال، شراب، پس نباید از آن استفاده کنید.

زیرا این نشان می دهد که میوه های با کیفیت پایین در هنگام خشک کردن استفاده شده یا فناوری پردازش نقض شده است. اگر در هنگام خشک شدن رطوبت روی میوه ها وارد شود ، زردآلوهای خشک تیره رنگ می شوند و کمتر خوش طعم می شوند.

زردآلو خشک در پخت و پز خود را ثابت کرده است، آن را با گوشت گاو، گوساله و خوک و همچنین با گوشت مرغ سازگار است. در سالاد سبزیجات و میوه، به عنوان یک ماده اضافی برای غلات (برنج، بلغور جو دوسر، ارزن، و غیره) و غذاهای جانبی استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *