در حالی که هنوز می توانید لوبیا سبز را روی پیشخوان ها ببینید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که 1 کیلو لوبیا سبز بردارید و آنها را در شیشه ها پر کنید. می توانید لوبیا سبز را که به صیفی جات معروف است، با سرکه و سیر غنی کنید.
ترشی هفت بیجار خانگی از خوشمزه ترین ترشی ها می باشد.
ما همچنین یک دستور العمل بسیار کاربردی برای عاشقان درد داریم.
پیازچه ریز خرد شده را با فلفل تند و گوجه فرنگی ترکیب کردیم و خوشمزه شد.
می توانید فلفل چیلی ترشی را در کنار حبوباتی مانند لوبیا و نخود سرو کنید.
وقتی صحبت از ترشی می شود، اولین چیزی که به ذهن می رسد خیارشور است.
سالادهای کوچک در شیشه ها قرار می گیرند و با لیمو طعم دار می شوند.
در صورت تمایل می توانید با افزودن جعفری و کرفس طعم آن را متعادل کنید.
رایج ترین استفاده از آکور که غذایی از خانواده cucurbitaceae است، ترشی سازی است.
آکور که به صورت خام یا پخته مصرف می شود به عنوان تیروزی نیز شناخته می شود.
ترشی ترشی تنها در 10 دقیقه آماده می شود.
ترشی فلفل روغنی نوعی ترشی است که به طور متوسط در 20-25 دقیقه تهیه می شود.
اگرچه از لیمو یا سرکه به صورت اختیاری استفاده می شود، اما ما فکر می کردیم که سرکه بیشتر به فلفل می آید.
با اندازه گیری های داده شده به طور متوسط 2 شیشه ترشی درست می شود.
یکی از رایج ترین ترشی ها در رستوران ها کلم قرمز است.
این ترشی که با غذاهای گوشتی ست می شود بعد از 10-15 روز جای خود را روی سفره می گیرد.
بدون دیدگاه