این لوبیا ممکن است شبیه انواع ماکارونی تازه به نظر برسد، اما خوشحال خواهید شد که بدانید لوبیا کانلینی چیزی غیر از این است! این لوبیا ایتالیایی که به عنوان لوبیا بلغور سفید نیز شناخته می شود، رنگ کرمی، بافت کرکی و طعم ملایم مغزی در هنگام پخت دارد.

لوبیا سفید کشاورزی از بهترین لوبیا ها می باشد.

آنها را در طیف وسیعی از غذاهای ایتالیایی خواهید یافت، و آنها هر سوپ یا سالاد را با مزه میل می کنند.

به خواندن ادامه دهید تا دریابید که چرا باید این لوبیا فوق العاده را در رژیم غذایی خود بگنجانید، فوایدی که برای سلامتی ارائه می دهد و چگونه می توان آن را خوش طعم کرد.
لوبیا کانلینی چیست؟
دانه های کانلینی معمولاً حدود ½ اینچ طول دارند و به شکل کلیه هستند و در صورت نپخته شدن پوسته دانه ای سفت دارند.

لوبیا سفید

اعتقاد بر این است که منشا آنها پرو بوده و توسط مهاجران ایتالیایی ساکن آرژانتین پرورش داده شده است.

بعداً آنها به خانه بازگردانده شدند، جایی که تا به امروز به رشد تجاری ادامه داده اند.

معمولاً آنها را به صورت کنسرو شده با مایع یا خشک شده برای آبرسانی مجدد در خانه پیدا خواهید کرد.

با توجه به اطلاعات تغذیه‌ای بالا، می‌توانید ببینید که دانه‌های کانلینی مملو از فیبر، پروتئین و کربوهیدرات هستند – و شکر بسیار کمی، چه چیز دیگری می‌توانید بخواهید؟!

آنها همچنین حاوی ترکیبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین های B (به ویژه فولات)، ویتامین E و ویتامین K هستند.

لوبیا کانلینی نیز غنی از آهن است و حاوی مقادیر خوبی از پتاسیم، فسفر، منیزیم، مس و منگنز است.

لوبیا کانلینی دو نوع فیبر را برای شما فراهم می کند: محلول و نامحلول

فیبر محلول به شما کمک می کند غذا را کندتر هضم کنید، می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و می تواند جذب مواد مغذی را از غذاها و نوشیدنی های موجود در رژیم غذایی شما بهبود بخشد.

فیبر نامحلول به مدفوع شما حجیم می‌دهد، که می‌تواند به عادات حمام شما کمک کند راحت‌تر و منظم‌تر شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *