
آیا آرد برنج جایگزین بهتری نسبت به آرد معمولی است؟
در حالی که هیچ آرد سالمی وجود ندارد، اما به دنبال گزینه های آردی که دارای مواد مغذی بیشتری هستند، راه حلی است. این آرد فیبر و سایر مواد مغذی را برای وعده غذایی شما فراهم می کنند، از آجیل گرفته تا برنج قهوه ای و لوبیا.
آرد بادام
به گفته Cording، آرد بادام (تولید شده از بادام سفید شده و پودر شده) سرشار از پروتئین، فیبر و چربی های سالم است، درست مانند خود آجیل. حاوی پروتئین و فیبر دو برابر آرد معمولی است.
علاوه بر این، بسیاری از مردم از طعم شیرین و آجیلی این جایگزین آرد لذت میبرند، و بافت خوب آن را کاملاً انعطافپذیر میکند (ما از آن برای به دست آوردن یک روکش بدون چربی روی مرغ به سبک سیسیلی و مرغ خانگی خود استفاده میکنیم). کوردینگ میگوید: وقتی چیزی را نان میپزید یا کالاهای پخته میسازید، فوقالعاده عمل میکند.
آرد بادام یک جایگزین عالی آرد برای پخت است، به ویژه برای محصولات پخته شده مرطوب (مانند پنکیک یا کاپ کیک). برای نان خرد شده دستی، آنقدرها هم خوب نیست. از آنجایی که آرد بادام دارای محتوای چربی بالاتری نسبت به آرد سفید است، بهتر است هنگام جایگزینی از آن کمتر استفاده کنید و این را در نظر داشته باشید که قیمت این محصول بهتر از قیمت آرد سوخاری است.
آرد برنج قهوه ای
اگر قبلاً آردهای مختلف را امتحان نکردهاید، Cording توصیه میکند با این گزینه سالم شروع کنید. او توضیح می دهد که طعم و بافت بسیار سبکی دارد، بنابراین برای همه چیز از کوکی ها گرفته تا پوشش مرغ یا ماهی عالی است. همچنین آرد فیبر بیشتری نسبت به آرد معمولی دارد و صادرات آرد گندم سرشار از B6 (ویتامین حیاتی است که به بدن کمک میکند تا چندین کار را انجام دهد) و منگنز که ممکن است به سلامت استخوانها کمک کند.
نحوه استفاده: آرد برنج قهوه ای می تواند محصولات پخته شده را شکننده کند، بنابراین مایعات بیشتری به آن اضافه کنید تا ببینید چه چیزی بهتر است (مانند سس سیب، روغن یا یک تخم مرغ اضافی). همچنین به پخت در دمای پایینتر از آنچه در دستور غذا مشخص شده کمک میکند.
آرد نارگیل
این یکی از جایگزین های آرد مورد علاقه Cording است، به ویژه برای پخت. او توضیح می دهد که اگر چیزی متراکم تر بپزید، بافتی واقعا غنی ایجاد می کند. شیرینی طبیعی و شاخص گلیسمی پایین تری نسبت به آرد همه منظوره دارد (بنابراین قند خون شما را افزایش نمی دهد). از خمیر نارگیل خشک شده ساخته شده است. همچنین سرشار از فیبر است که شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد.
یکی از مضرات آرد نارگیل این است که چربی اشباع شده بالایی دارد، اما کوردینگ خاطرنشان می کند که این نوع چربی در مصرف متعادل برای اکثر افراد نباید نگران کننده باشد. اگر یک غذا حاوی روغن نارگیل یا تخم مرغ است که هر دو دارای چربی اشباع بالایی هستند، این را در نظر داشته باشید.
وقتی صحبت از آرد نارگیل و برنج کامفیروز می شود، کمتر واقعا بیشتر است. برای هر فنجان آردی که جایگزین می کنید، فقط به 1/4 فنجان آرد نارگیل نیاز دارید. ممکن است لازم باشد تخممرغها را در دستور غذا دو برابر کنید، زیرا گلوتن برای بستن آنها وجود ندارد. برای هر 1/4 فنجان آرد نارگیل، یک تخم مرغ استفاده کنید.
آرد نخودچی
ماکارونی نخودچی در حال حاضر محبوب است و آرد نیز احتمالاً از این روش پیروی می کند. دلیل آن این است که از نظر پروتئین و فیبر قوی است و پنج گرم از هر یک در یک چهارم فنجان از این آرد جایگزین وجود دارد. از دانه های گاربانزو خشک ریز آسیاب شده تهیه شده و طعمی خاکی دارد که در دستور العمل های خوش طعم مانند کوفته به خوبی کار می کند. به گفته Cording، برای محصولات پخته شده مانند نان و بیسکویت نیز عالی است. او توضیح می دهد که به آن بافتی غنی و جویدنی می دهد.
آرد نخود برای پخت نان فوق العاده است. برای داشتن مواد مغذی بیشتر و بافتی آشناتر، نیمی از آرد همه منظوره را با آرد نخود جایگزین کنید. آرد نخود را میتوان برای بستن سرخکردهها، همبرگر سبزیجات یا کوفتهها در هنگام پخت و پز استفاده کرد.
آرد کاساوا
این آرد جایگزین کمتر شناخته شده از کاساوا (همچنین به نام یوکا شناخته می شود)، یک سبزی ریشه بومی آمریکای جنوبی است که با هویج و ازگیل قابل مقایسه است. کربوهیدرات بیشتری نسبت به سایر جایگزینهای آرد دارد (یک چهارم فنجان 31 گرم در مقابل 5 گرم آرد بادام دارد)، اما منبع سالمی از آرد است. و به گفته کوردینگ، “اگر آلرژی به آجیل دارید، انتخاب فوق العاده ای است.”
نحوه استفاده: آرد کاساوا پودری است و در صورت عدم استفاده از آن به همه جا می رسد. اکثر دستور العمل ها نشان می دهد که می توانید آرد همه منظوره را با آرد کاساوا 1:1 جایگزین کنید، اما مانند این آردهای جایگزین دیگر، باید حداقل به 3/4 فنجان برگردید و ممکن است به مقداری مایع بیشتر نیاز داشته باشید.
بدون دیدگاه