به محافظت از دهان کمک می کند

سیب به دلیل قوام خشن و خاصیت اسیدی و قابض آن، به خصوص سیب سبز، به از بین بردن باقی مانده غذا در حفره دهان کمک می کند.

سیب گلاب اصفهان از فروش بالایی برخوردار است.

به همین ترتیب از رشد باکتری ها و پیدایش حفره ها یا التهاب لثه جلوگیری می کند.

از لثه‌ها محافظت می‌کند، به سفید شدن دندان‌ها کمک می‌کند و حس و نفس خوبی در دهان شما به جای می‌گذارد.

به محافظت از کلیه کمک می کند
سیب را می توان به صورت خام، پخته، در آب میوه یا در برخی مشتقات مانند سرکه سیب که برای چاشنی سالاد یا ماریناد استفاده می شود، مصرف کرد.

سیب

این مشتق دارای خواصی است که به کنترل و پیشگیری از سنگ کلیه کمک می کند.

به پیشگیری از سرطان کمک می کند
از آنجا که سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاتچین و کورستین است که به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد که باعث اکسیداسیون سلولی می شوند کمک می کند، برای پیشگیری از سرطان مفید است.

علاوه بر این، پوست سیب دارای مواد شیمیایی گیاهی است که از ایجاد انواع سرطان مانند سرطان روده بزرگ و ریه جلوگیری می کند.

به کنترل دیابت کمک می کند
سیب با توجه به مقدار فیبر موجود در آن به کنترل سطح قند خون کمک می کند.

برای رسیدن به این هدف، به تاخیر در جذب کربوهیدرات ها و در نتیجه کنترل انسولین کمک می کند.

به همین دلیل مصرف این میوه برای بیماران دیابتی توصیه می شود اما خوردن آن با پوست و تکه تکه ضروری است.

از مصرف آن در آب میوه هایی که در این صورت سریعتر جذب می شوند و گلوکز را بالا می برند، مصرف نکنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *