مصرف آجیل در برابر خطر سرطان

آجیل که تصور می شود عواملی که باعث رشد سلول های سرطانی می شوند را از بین می برد، به تخریب سلول های مخرب بدن نیز کمک می کند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

خرید و فروش آجیل چهار مغز تبریز بسیار بالا رفته است.

بتا سیتوسترول، ترکیبی که در آجیل یافت می شود، خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات را کاهش می دهد.

ساختار فیبری آن باعث شادی روده ها می شود

محتوای فیبر بالا در آجیل نقش بسیار مفیدی برای سلامت روده ایفا می کند.

از آنجایی که مصرف زیاد فیبر حرکات روده را فعال می کند و کار دستگاه گوارش را تسهیل می کند، مصرف روزانه آجیل خام به مقدار کافی می تواند در درمان یبوست استفاده شود.

آیا مصرف زیاد آجیل مضر است؟

مصرف زیاد آجیل با تاثیر معکوس باعث افزایش وزن می شود.

آجیل

چون انرژی بالایی دارد.

ترکیب پروتئین، فیبر و چربی بالای آجیل باعث افزایش احساس سیری می شود که از پرخوری جلوگیری می کند و از دریافت کالری بالا محافظت می کند.

ارزش غذایی و کالری آجیل

1 مشت معادل 25 گرم یعنی 150 کالری است.

توجه به اندازه وعده مهم است.

1 وعده معادل 6-7 آجیل خام است.

اگر دیابت دارید، آجیل خام مصرف کنید

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۵ در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد نشان می‌دهد که افراد دیابتی با مصرف منظم آجیل تأثیر قوی‌تری دارند و چربی خون کمتری نسبت به افراد غیر دیابتی دارند.

وقتی افراد دیابتی آجیل را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه می کنند، عدم تحمل گلوکز بهبود می یابد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *