هل سبز احتمالاً در اصل از جنوب غربی هند آمده است، جایی که امروزه منطقه ای به نام تپه های هل وجود دارد.

هل سیاه، از سوی دیگر، از هیمالیاهای شرقی و چین می آید.

هل اکبر بنفش 100 گرمی عطری بی نظیر دارد.

امروزه هل در سرتاسر جهان هر جا که آب و هوا اجازه دهد کشت می شود.

هل هنوز هم یکی از محبوب ترین ادویه ها در غذاهای هندی است.

مشخصات
هل سرشار از اسانس است و خاصیت آنتی اکسیدانی و ادرارآور قوی دارد.

اثر ضد باکتری و ضد التهابی دارد.

هل

گفته می شود که فشار خون را کاهش می دهد و از هضم خوب پشتیبانی می کند زیرا متابولیسم را تحریک می کند.

استفاده صحیح
از آنجایی که هل حاوی اسانس های زیادی است که به طور طبیعی خیلی سریع تبخیر می شوند، همیشه باید آن را به صورت غلاف کامل خریداری کرد.

می توانید این غلاف ها را با استفاده از هاون و هاون آسیاب کنید تا بهترین طعم ممکن را داشته باشید.

هل که در اواسط قرن شانزدهم به اروپا معرفی شد، نامی دارد که کلمات یونانی “ادویه” و “شاهی” را ترکیب می کند.

گاهی اوقات این نام به اشتباه برای ادویه های مشابه در خانواده زنجبیل به کار می رود ، اما به درستی دو گونه مرتبط از ادویه سیاه و سبز را توصیف می کند که دومی رایج تر است.

هل سیاه معطر و دودی است، در حالی که هل سبز طعم ملایم تری دارد.

ادویه جات همیشه یک لوکس گران قیمت بوده است. 

با این حال، بسیاری از ادویه‌ها، مانند فلفل سیاه، در طول سال‌ها قیمتشان کاهش یافته است و آنها را بسیار مقرون به صرفه‌تر کرده است.

 دلیل گران ماندن برخی ادویه ها مانند هل، وانیل و زعفران به نحوه رشد آنها و نیروی کار مورد نیاز برای برداشت آنها بازمی گردد. 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *