غلات تهیه شده از گندم بسیار رایج هستند. غلات را می توان از ذرت، گندم و برنج تهیه کرد. غلات ذرت به ویژه رایج هستند و مصارف مختلفی به جز غذا دارند. غلات گندم معمولاً نسبت به سایر غلات غذای صبحانه سیر کننده تری می سازند. همه غلات یا گرم هستند یا سرد. برخی از آنها سالمتر از سایرین هستند و غلات قندی که به شدت تولید میشوند معمولاً بدترین نوع برای بدن هستند.
هر غلات در دسته گرم یا سرد قرار می گیرد. غلات داغ، که به نام فرنی نیز شناخته می شوند، پخته می شوند یا حداقل گرم می شوند، مانند خامه آرد گندم کامل، بلغور جو دوسر و بلغور. شیر، آب یا مایعات دیگر به این نوع غلات اضافه می شود تا آنها را مرطوب کند. اکثریت قریب به اتفاق غلات داغ به عنوان غذای صبحانه مصرف می شوند، اما آنها به این وعده غذایی محدود نمی شوند. ده ها نوع فرنی مختلف وجود دارد که برخی از آنها در هر زمانی از روز مصرف می شود.
غلات صبحانه که به صورت ساده یا با شیر مصرف می شوند، اغلب غلات سرد هستند. این غلات آماده مصرف هستند و معمولا از ذرت، برنج یا گندم به جای جو تهیه می شوند. غلات گاهی اوقات به شدت پردازش می شوند تا برای بسته بندی و مصرف نهایی توسط مصرف کننده آماده شوند.
ذرت
ذرت نوعی غلات است که صادر ارد بسیار زیاد است که به طرق مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال می توان از جوانه ذرت برای روغن آن استفاده کرد و از آن شربت ذرت با فروکتوز بالا تهیه کرد. می توان آن را به روشی مشابه سایر انواع غلات مانند گندم آسیاب کرد.
غلات گندم اغلب جزو سالم ترین غلات موجود هستند. این نوع غلات در دو نوع گرم و سرد به فروش می رسد. آنها معمولا پروتئین بیشتری نسبت به سایر انواع غلات مانند برنج و ذرت دارند.
جو کامل، یک دانه غلات.
برنج غلاتی است که منشا آن آفریقا و آسیاست. این غلات به شدت کشت و مصرف می شود و در محبوبیت جهانی تنها پس از گندم و ذرت رتبه بندی می شود. برنج را می توان بدون تغییر عمده مصرف کرد و می توان از آن به عنوان یک ماده نیز استفاده کرد.
برخی از انواع غلات سالم تر از سایرین هستند. در واقع، بدترین غلات عموماً برای کودکان به بازار عرضه می شود و گاهی اوقات از 50 درصد شکر تشکیل شده است. بسته بندی چنین محصولاتی همچنین می تواند گمراه کننده باشد زیرا آنها فقط به ویژگی های خوب خود مانند فیبر اضافه شده یا ویتامین های ضروری می بالند. غلات سالم، با این حال، با شکر پوشش داده نمی شوند یا در رنگ ها یا شکل های سرگرم کننده موجود نیستند. مطالعات نشان میدهد غلاتی که برای بزرگسالان به بازار عرضه میشوند حاوی قند کمتر، سدیم کمتر و فیبر بیشتری هستند که برای کودکان و بزرگسالان مفید است.
بدون دیدگاه