آیا آرد برنج واقعا برای پوست شما مفید است؟

در یوتیوب زیبایی پیمایش کنید و هزاران آموزش ماسک آرد برنج را خواهید دید. طرفداران این ماده می گویند که پوست را لایه برداری و روشن می کند و حتی در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) محافظت می کند، در حالی که چندین ترکیب از برنج استخراج شده و در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود، مشخص نیست که آیا آرد برنج به تنهایی برای پوست شما مفید است یا خیر. در اینجا چیزی است که باید در مورد این ماده بسیار تبلیغاتی اما کمی مطالعه شده بدانید. چه یک رژیم مراقبت از پوست آزمایش شده و واقعی باشد، چه تعداد دفعات شستن موهایتان یا لوازم آرایشی که در مورد آن کنجکاو هستید، زیبایی یک امر شخصی است.

آرد برنج چیست؟

آرد برنج از آسیاب کردن دانه های برنج به صورت پودر به دست می آید. همه آرد برنج به طور یکسان ساخته نمی شوند، که می تواند بر مزایای سلامتی بالقوه آنها همانند آرد گندم ارگانیک تأثیر بگذارد.

برنج غلات کاملی شبیه گندم، جو، چاودار، غلات و ذرت است. همه غلات کامل از سه قسمت تشکیل شده اند: سبوس، جوانه و آندوسپرم.

سبوس لایه بیرونی سخت دانه برنج است. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن، سالم ترین قسمت غلات به حساب می آید. سبوس همچنین حاوی اجزای زیست فعال مانند اسید فرولیک و اسید فیتیک است که استخراج شده و به برخی از محصولات مراقبت از پوست اضافه می شود.

آرد برنج مانند همه انواع آرد از جدا کردن سه قسمت دانه و آسیاب کردن آنها به نسبت های مختلف تهیه می شود. آرد حاصل ممکن است کم و بیش سبوس و جوانه داشته باشد.

آرد غلات کامل شامل هر سه قسمت هسته است. در آردهای 100 درصد غلات کامل، تمام غلات را دریافت خواهید کرد. در آردهای «کامل» ساده، بیشتر جوانه و مقداری سبوس از بین رفته است. آرد سفید معمولاً فقط حاوی آندوسپرم است.

بسیاری از آرد برنجی که از خواربارفروشی خریداری می کنید از برنج سفید تهیه می شوند، مگر اینکه روی برچسب آن نوشته شده باشد که از برنج قهوه ای تهیه شده است. سبوس و جوانه از برنج سفید حذف می شوند، بنابراین تنها چیزی که باقی می ماند آندوسپرم نشاسته ای است.

صادرات آرد به عراق

چگونه آرد برنج (ظاهرا) به پوست کمک می کند

یوتیوب مملو از ماسک های صورت «روشن کننده پوست» است که ماده اصلی آن آرد برنج است. گاهی اوقات ادعا می شود که این ماده یک لایه بردار و حتی ضد آفتاب است.

برخی از عصاره های برنج نشان داده شده است که پوست را لایه برداری می کنند و حتی از نور خورشید محافظت می کنند. اما خود آرد برنج ممکن است به اندازه کافی قوی نباشد که این اثرات را داشته باشد.

فرض بر این است که مواد اولیه موجود در آرد برنج به عنوان عوامل ضد التهابی و آنتی اکسیدانی عمل می کنند که از پیری پوست جلوگیری می کند، آسیب اشعه ماوراء بنفش را کاهش می دهد، روشن شدن پوست را افزایش می دهد و رشد مجدد پوست و مو را بهبود می بخشد. فریدلر می گوید: پروتئین برنج قهوه ای به عنوان یک لایه بردار طبیعی معرفی شده است.

چندین محصول مراقبت از پوست و مو نیز از نشاسته برنج برای جذب روغن اضافی استفاده می کنند.

در اینجا نگاهی اجمالی به تحقیقات در مورد هر یک از این کاربردها داریم.

محافظت در برابر آفتاب
برخی از تأثیرگذاران زیبایی ادعا می کنند که آرد برنج به دلیل چند ترکیبی که در آن وجود دارد: اسید فرولیک و PABA می تواند به محافظت در برابر آفتاب کمک کند. کارشناسان می گویند مشخص نیست که آیا این ترکیب به اندازه کافی در آرد برنج برخلاف آرد گندم قم غلیظ است که فواید یک عصاره را داشته باشد.

به گفته فریدلر، آرد برنج حاوی پارا آمینو بنزوئیک اسید (با نام مستعار PABA یا ویتامین B10) است که باعث تحریک رشد مجدد سلولی می شود.

همچنین نشان داده شده است که PABA در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند و زمانی در ضد آفتاب استفاده می شد. از آنجایی که باعث واکنش های آلرژیک می شود، دیگر به طور کلی به عنوان یک ماده ضد آفتاب ایمن شناخته نمی شود.

اسید فرولیک یک ترکیب آلی با خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی است. از سبوس برنج و همچنین بسیاری از گیاهان دیگر از جمله جو دوسر، بادمجان، مرکبات، ذرت شیرین، چاودار و چغندر استخراج می شود.

اسید فرولیک همچنین ممکن است به محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر UV، به ویژه در ترکیب با ویتامین های C و E کمک کند.

اغلب در سرم های مراقبت از پوست یافت می شود. فریدلر می‌گوید: مطالعات متعددی در مجلات پوستی مرسوم منتشر شده است که از استفاده از آن به عنوان یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی و محافظ نور پشتیبانی می‌کند.

گیاهان ویتامین C و E را برای محافظت از خود در برابر نور خورشید می سازند. در افراد، دریافت ویتامین‌های C و E از غذا (یا مکمل‌ها) از آسیب نوری (یا آسیب پوست در اثر اشعه ماوراء بنفش خورشید) محافظت می‌کند، به‌ویژه زمانی که این ویتامین‌ها روی پوست اعمال می‌شوند.

اما ویتامین های C و E چندان پایدار نیستند. برخی تحقیقات نشان می دهد که اسید فرولیک به میزان زیادی پایداری ویتامین C و E را در محلول های مراقبت از پوست بهبود می بخشد.

اسید فرولیک خود در واقع یک محافظ قوی UV است که به راحتی توسط پوست جذب می شود. در محصولات مراقبت از پوست، ممکن است محافظت در برابر آفتاب ویتامین C و E را نیز افزایش دهد.

درمان آکنه و هایپرپیگمانتاسیون

برخی از طرفداران آرد برنج که صادرات این محصول همانند صادرات آرد گندم جایگاه خوبی دارد می گویند که می تواند به بهبود آکنه و روشن شدن پوست کمک کند. این احتمالاً به دلیل ترکیب دیگری است که از برنج استخراج می شود – اسید فیتیک – که دارای اثرات لایه برداری است. مشخص نیست چه مقدار از این ترکیب در خود آرد برنج وجود دارد و چه تاثیری بر پوست دارد.

اسید فیتیک یک آنتی اکسیدان آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است. می توان آن را از بسیاری از گیاهان از جمله لوبیا، دانه ها، آجیل و غلات کامل استخراج کرد. سپس به محصولات مراقبت از پوست اضافه می شود.

دکتر بروس رابینسون، متخصص پوست در نیویورک و استاد بالینی پوست در بیمارستان لنوکس هیل ، می‌گوید: از آنجایی که اسید فیتیک به ریختن سلول‌های مرده پوست کمک می‌کند، می‌تواند به کاهش علائم پیری کمک کند . در لایه برداری شیمیایی برای کاهش لکه های تیره (ملاسما) و جای زخم استفاده می شود.

فریدلر می افزاید: به نظر می رسد اسید فیتانیک در درمان آکنه خفیف تا متوسط ​​و التهاب پس از آکنه مفید باشد.

التیام زخم
فریدلر می گوید: یکی دیگر از ترکیبات آلی موجود در برنج: آلانتوئین که دارای خواص تسکین دهنده و ضد التهابی است. برخی از تحقیقات در حیوانات و آزمایشگاهی (در مطالعات آزمایشگاهی) نشان می دهد که ممکن است از روند بهبود زخم پشتیبانی کند.

جذب روغن

مزیت اصلی آرد برنج برخلاف آرد گندم کامل ممکن است توانایی آن در جذب چربی اضافی در پوست و مو باشد. نشاسته برنج آرد برنج است که تمام پروتئین و چربی آن حذف شده است، بنابراین تنها کربوهیدرات باقی مانده است. نشاسته برنج به آب متصل می شود و چربی را تثبیت می کند. آرد برنج بیشتر از نشاسته تشکیل شده است.

نشاسته برنج در بسیاری از محصولات تجاری مراقبت از پوست و مراقبت از مو یافت می شود. برای جذب روغن، کنترل درخشندگی و به حداقل رساندن ظاهر منافذ استفاده می شود.

محققان می‌گویند: «نشاسته برنج در صورت آماده‌سازی مناسب، احتمالاً می‌تواند به جذب روغن کمک کند.

Whole wheat flour

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.