آرد نارگیل چیست؟
از سوی دیگر، آرد نارگیل یک غذای بدون نشاسته است، اگرچه حاوی کربوهیدرات و فیبر است. نارگیل نوعی میوه به نام دروپه است. سایر خوراکی ها عبارتند از انبه، زردآلو، گیلاس، زیتون و هلو. “گوشت” نارگیل همان اندوکارپ میوه است که مشابه قسمت های گوشتی پرتقال یا قسمت فیبری سیب در هسته آن است. از آنجایی که آرد نارگیل از میوه های خشک تهیه می شود، تمایل به جذب آب بیشتری نسبت به آرد غلات یا حتی آرد آجیل دارد.
طرز پخت با آرد نارگیل
فقط به این دلیل که چیزی نشاسته نیست به این معنی نیست که نمی توان از آن در پخت استفاده کرد. به عنوان مثال، آرد آجیل کم نشاسته، مانند آرد بادام هندی درجه یک، اغلب در پخت بدون گلوتن، گاهی اوقات تا 50 درصد از یک دستور پخت استفاده می شود. از سوی دیگر، آرد نارگیل بهتر است به حدود 25 درصد از کل آرد یک دستور غذا محدود شود. این بیشتر به خاطر میزان جذب مایعات است. هنگامی که غلات آب را جذب می کنند، نشاسته ها ژلاتینه می شوند، اما زمانی که آرد نارگیل آب را جذب می کند، به سادگی خیس می شود. این مایع در نهایت پخته میشود، اما چون مایعات زیادی را جذب میکند، اساساً سایر نشاستههای موجود در دستور غذا را از جذب سهم منصفانهشان محروم میکند، بنابراین دستور کلی غلیظتر و سنگینتر از آنچه شما دوست دارید به نظر میرسد.
برای جلوگیری از این همه حدس و گمان، بهتر است هنگام پخت با آرد نارگیل، به دستور العمل هایی که به طور خاص برای آرد نارگیل تهیه شده است، پایبند باشید، نه اینکه بخواهید به تنهایی آرد نارگیل را جایگزین کنید.
ارد نارگیل چه مزه ای دارد؟
آرد نارگیل و قاووت خشخاش کرمان دارای طعم های آجیلی، شیرین و کمی گلی گوشت نارگیل است، اگرچه ملایم تر است. اگر ترجیح میدهید محصولات پخته شدهتان طعم نارگیل نداشته باشند، اما همچنان میخواهید از آرد استفاده کنید، طعمهای قویتری مانند شکلات به مخلوط اضافه کنید تا نمایه نارگیل را بپوشانید.
جایگزین آرد نارگیل
جایگزینی انواع مختلف آردهای بدون گلوتن می تواند مشکل باشد زیرا همه آنها یکسان رفتار نمی کنند. اما به طور کلی، آرد نارگیل بیشتر با آرد آجیل مشترک است تا با آردهایی که از دانه های بدون گلوتن مانند برنج یا ذرت تهیه می شوند. بنابراین، اگر میخواهید نوع دیگری از آرد بدون گلوتن را جایگزین آرد نارگیل کنید، آرد بادام میتواند انتخاب خوبی باشد.
بدون دیدگاه