آیا در حال تلاش برای تصمیم گیری برای استفاده از آرد برنج یا آرد همه منظوره برای یک دستور غذا هستید؟ یا شاید شما فکر می کنید که بهترین استفاده برای هر یک از این انواع آرد محبوب چیست.
در هر صورت، پاسخ متداول ترین سؤالات مربوط به آرد همه منظوره و آرد برنج را خواهید یافت.
موارد مصرف آرد برنج
آرد برنج یک جایگزین آرد بدون گلوتن محبوب است که در انواع دستور العمل ها استفاده می شود و صادرات این محصول همانند صادرات آرد گندم جایگاه خوبی دارد. این یکی از جایگزین های آرد بدون گلوتن مورد علاقه من برای پخت است، اما چیزی بیش از یک جایگزین خوب آرد است.
آرد برنج بسیار متنوع است و بافت عالی تولید می کند در حالی که بر طعم های دیگر در دستور غذا غلبه نمی کند.
آرد برنج یک پایه عالی برای تهیه پنکیک، وافل و حتی کرپ خانگی است. این یک بافت عالی تولید می کند، و می توانید از آرد برنج خانگی یا خریداری شده در فروشگاه برای هر دستور صبحانه ای که نیاز به آرد دارد استفاده کنید.
آرد برنج به همان اندازه برای تهیه نان های بدون گلوتن و محصولات پخته مناسب است. این یک گزینه عالی برای تهیه همه چیز از کلوچه گرفته تا نان موزی و خیلی چیزهای دیگر است.
استفاده از آرد برنج به همین جا ختم نمی شود، همچنین یک عامل غلیظ کننده عالی است. میتوانید از آرد برنج برای غلیظ کردن سوپها، سیر و حتی برای تهیه خمیر سرخ کردنی استفاده کنید.
استفاده از آرد همه منظوره
آرد همه منظوره محبوب ترین پایه برای محصولات پخته است. برای درست کردن انواع دسرهای پخته شده بسیار عالی است.
برای تهیه کلوچه، کیک و نان خانگی مناسب است. اما به همان اندازه برای تهیه پنکیک، وافل و کرپ خانگی عالی مناسب است.
آرد همه منظوره حاوی گلوتن است، بنابراین یک انتخاب محبوب برای چیزهایی است که باید ور بیایند، مانند نان خمیر ترش.
آرد همه منظوره ممکن است همه کاره ترین ماده در آشپزخانه باشد.
تفاوت بین آرد برنج و آرد همه منظوره چیست؟
آرد برنج نسبت به آرد همه منظوره بافت دانه تری دارد، اما تفاوت اصلی این است که آرد برنج به طور طبیعی بدون گلوتن است، در حالی که آرد همه منظوره حاوی گلوتن است.
اگر از آرد برنج به جای همه منظوره استفاده کنید چه اتفاقی می افتد؟
هنگامی که آرد برنج در محصولات پخته شده استفاده می شود، برخلاف آرد گندم ارگانیک محصول نهایی تولید می کند که متراکم تر از آن چیزی است که هنگام استفاده از آرد همه منظوره بدست می آورید.
اگر با گلوتن در دستور پخت خود مشکلی ندارید، می توانید از نصف مخلوط آرد همه منظوره و آرد برنج برای بافتی استثنایی استفاده کنید.
اما اگر هدف بدون گلوتن باشد، بافت متراکم تر آن مانعی ندارد و آرد برنج یک ماده پخت عالی است.
وقتی صحبت از آرد برنج در مقابل آرد همه منظوره به عنوان یک عامل غلیظ کننده می شود، هر دو نتایج مشابهی ارائه می دهند. از آرد برنج و آرد همه منظوره می توان برای ضخامت دادن به سوپ ها، آبگوشت ها، خورش ها استفاده کرد.
چه مقدار آرد برنج جایگزین آرد همه منظوره می شود
وقتی آرد برنج را جایگزین آرد همه منظوره به عنوان غلیظ کننده می کنید، از نسبت 1:1 استفاده کنید. هر دوی این مواد ضخامت یکسانی را برای هر نوع دستور تهیه می کنند.
هنگام جایگزینی آرد همه منظوره با آرد برنج در دستور پخت پخته شده، باید از آرد برنج کمی کمتر از مقدار آرد همه منظوره استفاده کنید.
بدون دیدگاه